question about coroutine

اذهب الى الأسفل

question about coroutine

پست  maryam في السبت 28 فبراير 2009 - 8:16

سلام
یکی از اساتید خواستند که coroutine (روتین موازی) را در c یا ++c پیاده سازی کنیم برای مثال فرض کنید کپی فایل A , کپی فایل B باهم در حال پیشرفت باشند که در هر لحظه نشون میده هر کدام چه درصدی پیشرفت کردن. کسی می تونه اطلاعات بیشتری در اختیارم بگذاره؟؟؟؟؟ Question

maryam

تعداد پستها : 10
تاريخ التسجيل : 2008-12-01

خواندن مشخصات فردي

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

///

پست  david2007 في السبت 28 فبراير 2009 - 13:35

سلام علیکم . لطفا اول اسم استاد رو بگید ..

این کار که میخواید من یه بار انجام دادم ولی نمیدونم coroutin هست یا نه
برای اینکه دو تا فایل رو با هم بنویسید کار خاصی نیاز نیست بکنید .
اولی باید دوتا تابع بنیوسید که بتونه براتون کار نوشتن رو انجام بده.. اما چجوری ..
این دوتابع رو در داخل یه حلقه for که در داخل تایع main نوشتید قرار بدید . این حلقه می چرخه تا کار تموم بشه .
البته کد زیر زیاد درست نیست ولی به نظرم من یدونه ازاون کوروتین ها میشه ناگذاریش کرد

=============================================

ostream out1,out2;
istream in1,in2 ;

char filename1[100];
char filename2[100];




bool write1()
{

}
bool write2()
{

}

void main()
{

finish1=false;
finish2=false;

out1.open(filename1,ios::app);
out2.open(filename2,ios::app);
int x=1;
while(x==1)
{
if(finish1==false)
finish1=write1();

if(finish2==false)
finish2=write1();
}


}


اماتواون دوتابع اولی که نوشتم باید قطعات کوچکی از اون رشته ایی رو که میخواید در فایل بنویسید رو قرار بدهید .. یعنی رشته رو تیکه تیکه کنید . اما دو رشته باید به طور متانسب قطعخه قطعه بشن !
نمیدونم شاید درست نباشه ؟

david2007

تعداد پستها : 126
تاريخ التسجيل : 2008-12-02

خواندن مشخصات فردي http://haminazdki.blogfa.com

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

بازگشت به بالاي صفحه


 
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد