پروژه درس ذخيره و بازيابي

اذهب الى الأسفل

پروژه درس ذخيره و بازيابي

پست  yousefi في الثلاثاء 17 فبراير 2009 - 15:37

سلام. ديدم اين بخش خاليه گفتم يه چيزي بذارم بلكه فعال بشه. اين فايل اجراييمربوط به پروژه درس ذخيره ميشه. كه براي استاد هم فرستاده بودم. اما فكر كنم اصلا بازش نكردند Laughing مي دونم خالي از اشكال نيست. اگه نظري داشتيد بگيد، خوشحال ميشم

yousefi

تعداد پستها : 25
تاريخ التسجيل : 2008-12-11

خواندن مشخصات فردي

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

////

پست  david2007 في الثلاثاء 17 فبراير 2009 - 18:00

با سلام. برنامه جالبی بود ولی یه مشکلی داره اونم اینکه نمیتونه اسامی رو بیش از یک طور خاص ذخیره کنه درسته ؟ من هرچی امتحان کردم نشد .
اما برنامه قشنگیه . اون ایکن که چشمک میزنه رو چجوری گذاشتید .

david2007

تعداد پستها : 126
تاريخ التسجيل : 2008-12-02

خواندن مشخصات فردي http://haminazdki.blogfa.com

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

رد: پروژه درس ذخيره و بازيابي

پست  yousefi في الثلاثاء 17 فبراير 2009 - 18:31

دوباره سلام.
نمي دونم منظورتون از يه جور ذخيره مي كنه چيه. راستش من اين برنامه رو قبل از اينكه استاد در مورد ركورد هاي با طول متغير صحبت كنه نوشتم و روشي كه براي مشخص كردن انتهاي ركورد به نظرم رسيد استفاده از يه كاراكتر بود(*) و از جايي كه** باشه به بعد نوع ركورد employeeميشه. حالا نمي دونم منظورتون چيه؟ چرا بايد جور ديگه اي ذخيره كنه؟
در مورد اون آيكن چشمك زن هم از error provider استفاده كردم. و با تابع SetError اون رو تنظيم كردم. اين تابع دوتا پارامتر داره. اولي كنترلي كه قراره آيكن كنارش قرار بگيره و دومي متني كه قراره نمايش بده.

yousefi

تعداد پستها : 25
تاريخ التسجيل : 2008-12-11

خواندن مشخصات فردي

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

////

پست  david2007 في الأربعاء 18 فبراير 2009 - 14:19

با سلام.منظورم این بود که آیا میتونیم تو این برنامه هر تعدا حرفی رو هم که خواستیم ذخیره کنیم .
من هم این رو نوشتم .اونروزی که استاد گفت . خیلی ساده و ابتداییه .
دانلود

david2007

تعداد پستها : 126
تاريخ التسجيل : 2008-12-02

خواندن مشخصات فردي http://haminazdki.blogfa.com

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

رد: پروژه درس ذخيره و بازيابي

پست  beyk في الخميس 19 فبراير 2009 - 14:07

سلام
من که این درس رو نداشتم اما برنامه های جالبی بودند
فقط تو برنامه اقای شعبان پور نمیدونستم به جای id چی بزنم
تو برنامه خانم یوسفی هم نگفته بودن اگه average رو بیش از 20 بدین error میده!! Smile Smile
خیلی واضح بود اما من می خواستم با رویا هام مطابقت داشته باشه که نداشت(هر چند که 10 به بالاش هم جز رویاهامه..) Very Happy

beyk

تعداد پستها : 35
تاريخ التسجيل : 2008-12-01

خواندن مشخصات فردي

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

////

پست  david2007 في الخميس 19 فبراير 2009 - 15:08

با سلام در قسمت آی دی هر چی عدد که میخواهید بزنید ولی هیچ محدودیتی ندارد .
یاعلی

david2007

تعداد پستها : 126
تاريخ التسجيل : 2008-12-02

خواندن مشخصات فردي http://haminazdki.blogfa.com

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

رد: پروژه درس ذخيره و بازيابي

پست  yousefi في الخميس 19 فبراير 2009 - 18:57

با سلام. من خودم max lenght رو 20 گرفتم. فكر نميكنم اسم كسي از 20 بيشتر باشه ! اگه max lenght رو بيشتر از 20 هم بگيريم. مشكلي پيش نمياد. چون طول رشته ها به صورت پويا تعيين ميشه و اين فيلد فقط به صورت موقتي رشته رو ذخيره ميكنه.
يه سوال در مورد برنامتون داشتم: فكر كنم منظور استاد از اين پروژه استفاده از فايل بود. آيا برنامه شما از فايل براي ذخيره اطلاعات استفاده مي كنه؟ اگه اينطوره چطور ميشه اطلاعات رو توي فايل ذخيره كرد كه توي دفعه هاي بعدي اون رو استفاده كرد؟

yousefi

تعداد پستها : 25
تاريخ التسجيل : 2008-12-11

خواندن مشخصات فردي

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

///

پست  david2007 في الجمعة 20 فبراير 2009 - 5:41

yousefi نوشته است:با سلام. من خودم max lenght رو 20 گرفتم. فكر نميكنم اسم كسي از 20 بيشتر باشه ! اگه max lenght رو بيشتر از 20 هم بگيريم. مشكلي پيش نمياد. چون طول رشته ها به صورت پويا تعيين ميشه و اين فيلد فقط به صورت موقتي رشته رو ذخيره ميكنه.
يه سوال در مورد برنامتون داشتم: فكر كنم منظور استاد از اين پروژه استفاده از فايل بود. آيا برنامه شما از فايل براي ذخيره اطلاعات استفاده مي كنه؟ اگه اينطوره چطور ميشه اطلاعات رو توي فايل ذخيره كرد كه توي دفعه هاي بعدي اون رو استفاده كرد؟

با سلام .
البته اینجا یک سرچ خطی برای بدست آوردن رکورد بعدی با داشت طول رکورد اولیه انجام میشه .
اگر برنامه رو اجرا کنید با اولین اد کردن نام و آی دی یک فایل به نام mt.dat درست میشه .چون برنامه ساده بود دیگه اسم رو خودمون گذاشتیم ولی میشه اسمای دیگه هم از کاربر گرفت و اکانت های مختلفی روی این برنامه پیاده سازی کرد .
من از سی پلاس برای نوشتن این برنامه استفاده کردم و از هدر فایل fstream.h این هدر فایل داری چند تابع مهم است که یکی از اون ها seekg , seekp می باشد اولی اشاره گر خوندن رو در جای مناسب فایل قرار میده ودومی اشاره گر نوشتن رو در جای مناسب .

ofstream out
out.open("mt.dat",ios::out)
out>>"alireza"
out.close() A


این کد بالا فایل mt رو باز میکنه و با استفاده از عمگر>> اسم Alireza رو توی فایل میریزه . با این کار اشاره گر نوشتن حدود 7 تا خونه میاد جلو . بعد برای اینکه همه چی سیو بشه و مشکل دیگه ایی هم پیش نیاد فایل رو می بندیم .

اما در برنامه شما ما به مشکل برخوردیم .هیچ چیز در فایل ذخیره نمیشد و در قسمت اول یعنی student وقتی اسم اول رو میگره دیگه اسم دوم ر و نمیگیره . البته فایل می سازه ولی هیچ توش ذخیره نمیشه !
یاعلی

david2007

تعداد پستها : 126
تاريخ التسجيل : 2008-12-02

خواندن مشخصات فردي http://haminazdki.blogfa.com

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

رد: پروژه درس ذخيره و بازيابي

پست  yousefi في الجمعة 20 فبراير 2009 - 6:08

سلام.
من فايل اجرايي رو دوباره مي ذارم . چيزي كه جالبه اينه كه برنامه من قبل از اينكه برنامه شما رو اجرا كنم درست كار مي كرد. اما بعدش Laughing نميدونم چي شد. به هر حال اين فايل كه مي ذارم . براي من كه درست اجرا ميشه. اميدوارم براي شما هم همين طور باشه.
فايل اجرايي
در مورد برنامتون من متوجه mt.dat نشدم. Embarassed .
يه سوال برام پيش اومده: چرا با پسوند dat ذخيره مي كنيد؟ و چرا با txt ذخيره نميكنيد؟ و اينكه اين edit برنامتون براي من كار نميكنه Crying or Very sad

yousefi

تعداد پستها : 25
تاريخ التسجيل : 2008-12-11

خواندن مشخصات فردي

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

////

پست  david2007 في الجمعة 20 فبراير 2009 - 7:14

سلام . فرقی نمیکنه . dat پسوند دیتا هم هست . میشه با تکست ذخیره کرد .ولی اگر dat باشه امنیتش کمی بیشتر میشه وهمه نمیتونن بازش کنن .
کدوم edit ؟ اگر منظورتون کدیه که نوشتم شما کمیتونید از کلاس پایه دات نت برای فایل ها استفاده کنید .برناه تون هم درست بود.
خدانگهدار

david2007

تعداد پستها : 126
تاريخ التسجيل : 2008-12-02

خواندن مشخصات فردي http://haminazdki.blogfa.com

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

رد: پروژه درس ذخيره و بازيابي

پست  yousefi في الجمعة 20 فبراير 2009 - 7:24

يه اشتباه پيش اومده بود . چرا برنامه شما edit نداره؟ فكر كردم برنامتون edit داره

yousefi

تعداد پستها : 25
تاريخ التسجيل : 2008-12-11

خواندن مشخصات فردي

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

//

پست  david2007 في الجمعة 20 فبراير 2009 - 9:39

ُلام
edit چی هست حالا ؟؟

david2007

تعداد پستها : 126
تاريخ التسجيل : 2008-12-02

خواندن مشخصات فردي http://haminazdki.blogfa.com

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

رد: پروژه درس ذخيره و بازيابي

پست  yousefi في الجمعة 20 فبراير 2009 - 10:21

منظورم اينه كه بتونيم اطلاعات رو بعد از ورود و ذخيره شدن به هنگام بازيابي تغيير بديم. به نظرم اون طوري كاربردي تر ميشه. حالا زياد هم مهم نيست Smile

yousefi

تعداد پستها : 25
تاريخ التسجيل : 2008-12-11

خواندن مشخصات فردي

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

بازگشت به بالاي صفحه


 
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد